Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapspanerad kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ljuvligt god kyckling! Längtar du efter julskinka när det inte är juletid så är detta ett gott alternativ.

Ingredienser

Instruktioner

Om kycklingfiléerna är frysta, så halvtina dem eftersom att det är enklast att dela filéerna då. Skär varje filé i tre delar så att de blir som schnitzlar. Häll upp ströbrödet på en flat tallrik. Salta och peppra på filéernas alla sidor. Stryk på senap på bägge sidor. Doppa kycklingen i ströbrödet så att filéerna blir helt täckta. Bryn sedan kycklingen i fettet i en stekpanna så att paneringen får färg, och efterstek i ca 10 minuter tills köttet är helt genomstekt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 4 augusti 2009

    Mmmm, detta var otroligt gott, 5p, Lennart.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.