Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapspanerad skinkschnitzel

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda schnitzlar. Enkla att göra, snabba och omtyckta i familjen. Värt att testa!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjöl, salt och svartpeppar på en flat tallrik. Blanda ägg och senap i en djup tallrik. Häll ströbröd på en flat tallrik. Skär köttet i ca 1/2-1 cm tjocka skivor, vänd dem i mjölblandningen, sedan i äggblandningen och slutligen i ströbröd. Lägg dem sedan på ett bakplåtspapper och låt dem vila lite innan stekning. Hetta upp en stekpanna och lägg i schnitzlarna i omgångar. Låt dem steka på medelvärme ca 2 min på varje sida. Paneringen ska bli spröd, frasig och få fin gyllenbrun färg. Lägg upp på serveringsfat efter hand som de steks.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.