- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Til vardags eller fest , väl värd den tid det tar att laga.
Instruktioner
- Ugn : 250 grader på grill
- 1. Torka av laxen och lägg den på ett eldfast fat. Bred på
senapen och sikta över ströbröd . Ringla över det smälta smöret.
2. Sätt in fatet mitt i ugnen och stek laxen ca 20 minuter.
3.Blanda samman alla ingredienser till såsen i en kastrull.
Låt den koka upp och sjuda tills den har lagom konsistens
smaka av .
4. Skala räkor.koka sparrisen i lättsaltat vatten , ca 8 minuter
eller tills den är mjuk . om man använder konserverad sparris så värm enligt anvisningar.
5 .Garnera fisken och servera med kokt potatis och sås.
Pressa gärna potatisen
Publicerat den
17 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar