Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapspaneradnlax med rödvinssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Til vardags eller fest , väl värd den tid det tar att laga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn : 250 grader på grill
  2. 1. Torka av laxen och lägg den på ett eldfast fat. Bred på senapen och sikta över ströbröd . Ringla över det smälta smöret. 2. Sätt in fatet mitt i ugnen och stek laxen ca 20 minuter. 3.Blanda samman alla ingredienser till såsen i en kastrull. Låt den koka upp och sjuda tills den har lagom konsistens smaka av . 4. Skala räkor.koka sparrisen i lättsaltat vatten , ca 8 minuter eller tills den är mjuk . om man använder konserverad sparris så värm enligt anvisningar. 5 .Garnera fisken och servera med kokt potatis och sås. Pressa gärna potatisen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.