Senapssill

Har aldrig sett detta recept någonstans och nu vill jag dela med mig av det för det är så gott.
Ett måste till jul, påsk och midsommar.

Senapssill
Källa: Egen bild
Uppladdad av: MammaModesty
Skrivet: för över 2 månader sedan

Ingredienser

1 burk löksill (stor burk)
½ msk strösocker
1 pkt frusen dill
3-4 msk vanlig senap
1 dl majonnäs
2-3 dl crème fraiche alt. gräddfil

Betyg (5 röster)
Antal personer
4-6
Visningar:
12297
Sparat:
418

Gör så här

Häll av lagen på löksillen, blanda majonnäs, crème fraiche, dill, senap och socker i en bunke, rör tills allt är blandat och vänd ner sillen. Låt det stå övertäckt 1-2 dygn i kylen för att dra åt sig smak.
Sillen håller sig så länge som det var datum på crème fraichen ca 1-2 veckor.
Servera som den är till ex. julbordet eller på en bit bröd, ät och njut.

LIKNANDE RECEPT

Senapssill recept
över 2 månader
av mammis
över 2 månader
av Tine
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
av zonale
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.