Senapssill

Har aldrig sett detta recept någonstans och nu vill jag dela med mig av det för det är så gott.
Ett måste till jul, påsk och midsommar.

Betyg (5 röster)
Antal personer
4-6
Senapssill

Ingredienser

1 burk löksill (stor burk)
½ msk strösocker
1 pkt frusen dill
3-4 msk vanlig senap
1 dl majonnäs
2-3 dl crème fraiche alt. gräddfil

Gör så här

Häll av lagen på löksillen, blanda majonnäs, crème fraiche, dill, senap och socker i en bunke, rör tills allt är blandat och vänd ner sillen. Låt det stå övertäckt 1-2 dygn i kylen för att dra åt sig smak.
Sillen håller sig så länge som det var datum på crème fraichen ca 1-2 veckor.
Servera som den är till ex. julbordet eller på en bit bröd, ät och njut.
Visningar:
19546
Sparat:
475

LIKNANDE RECEPT

Senapssill recept
Jan-Boris Mölle..
över 2 månader
Senapssill
av mammis
över 2 månader
Kilmora-gratäng
av Tine
över 2 månader
Senapssill
över 2 månader
Senapssill
av zonale
över 2 månader
Ättikslag till
över 2 månader