Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knaprig senapsströmming

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Praktiskt att steka strömmingen i ugnen. Jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Gör ett par snitt i ryggen på fisken. Salta fisken. Vispa upp ägget i en skål, blanda i senapen. Häll upp ströbrödet på en tallrik. Doppa fisken först i äggblandningen och sen i ströbrödet. Lägg fisken på en smord plåt och klicka över smöret. Stek fisken knaprig och brun mitt i ugnen 15-20 min. Servera med potatismos och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • barabbas 22 april 2009

    Hej det här låter så gott så jag måste nog prova, nu när vi ska börja fiska och isen har gått. M:V: H: Berit.

  • NicolinaZ 22 juli 2009

    Ska det inte vara HEL strömming? I receptet står det filé, men på bilden och i beskrivningen verkar det handla om hela fiskar. Nå, strunt i det, gott låter det också ska testas när vi får strömming nästa gång!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.