Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapstorsk med pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Frisk och välbalanserad smakbrytning. Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en ugnsform. Finhacka purjon och lägg i botten på en smord form. Lägg den halvtinade fisken ovanpå purjon, salta och klicka ut lite margarin.
  2. Täck formen med aluminiumfolie och ställ in i 225 grader i 20 min.
  3. Vispa grädden och blanda i mjölet, senapen och pepparroten.
  4. Ta ut fisken och öka värmen till 250 grader. Bred senapsgrädden över fisken. Strö den rivna osten överst och låt rätten stå i 250 graders värme i ytterligare 10 minuter.
  5. Serveras med kokt ris med paprikastrimlor i.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.