Fräsch och matig potatissallad med sommarkänsla!
Instruktioner
- Skrubba potatisen väl och koka den nätt och jämnt mjuk i saltat vatten.
- Dela eventuellt potatisen och lägg i en stor skål.
- Koka upp saltat vatten. Lägg i halverade sockerärter och haricots verts. Låt koka upp och skölj i kallt vatten. Blanda bönor och ärter med potatis och kapris.
- Häll vatten, vin, och lök i en liten kastrull och koka upp. Sjud 1 minut utan lock. Mixa med senap och limejuice. Häll till sist i oljan, lite i taget, smaka av med salt och peppar. Vänd ihop dressingen med potatissalladen.
- Servera med rökt makrill eller strömming eller grillat kött.
- Näring/portion: 346 kcal, 23 g fett, 5 g protein, 27 g kolhydrater.
Publicerat den
23 juni 2010
Liknande recept
Skriv kommentar