Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesam och jordnötsmarinerad entrecote

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta recept hittade jag i allt om mat och det gjorde verkligen succé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i kuber, på ca 2*2 cm, och blanda med övriga ingredienser. Trä upp köttet på spett och låt marinera i kylen i ca 30 minuter.
  2. Grilla spetten runt om 7-10 minuter. Kortare tid för rosa kött. Servera med din favoritpotatis och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.