Ett mycket gott och lite festligare sätt att servera fisk, utan att det är särskilt svårt.
Kiwin smakar bra tillsammans med de brynta sesamfröna.
Instruktioner
- Koka fullkornsriset enligt anvisning på förpackningen.
- Knäck ägget i en djup tallrik och vispa upp det lätt med en gaffel. Häll sesamfröna i en annan tallrik.
Torka av fiskfiléerna med hushållspapper och doppa dem först i ägget och sedan i sesamfröna. Salta och peppra.
- Stek de panerade filéerna i rapsolja på medelstark värme i ca 7 minuter.
Koka broccolin några få minuter så att de fortfarande är spänstiga.
- Skala kiwifrukterna och skär dem i små bitar. Blanda ner kiwin i kesellan.
- Servera fisken med fullkornsris, broccoli och kiwisås.
Publicerat den
11 april 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Otroligt gott med sesamfrön i paneringen.