Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesampanerad fiskfilé med kiwisås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett mycket gott och lite festligare sätt att servera fisk, utan att det är särskilt svårt. Kiwin smakar bra tillsammans med de brynta sesamfröna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka fullkornsriset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Knäck ägget i en djup tallrik och vispa upp det lätt med en gaffel. Häll sesamfröna i en annan tallrik. Torka av fiskfiléerna med hushållspapper och doppa dem först i ägget och sedan i sesamfröna. Salta och peppra.
  3. Stek de panerade filéerna i rapsolja på medelstark värme i ca 7 minuter. Koka broccolin några få minuter så att de fortfarande är spänstiga.
  4. Skala kiwifrukterna och skär dem i små bitar. Blanda ner kiwin i kesellan.
  5. Servera fisken med fullkornsris, broccoli och kiwisås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • cach 12 november 2009

    Otroligt gott med sesamfrön i paneringen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.