Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En riktig bjudrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fileerna och skär dem i skivor. Platta ut skivorna något och vänd dem i vetemjöl. Bryn köttet, krydda och efterstek några minuter på svagare värme. Lägg köttet på ugnsfast form och täck med folie. Ev steksky tas med. Koka upp consomme, kryddor, soya, sherry och tomatpure. Tillsätt arrowroot, utröd i några msk sherry. Vispa kraftigt och späd med grädden. Smaka av såsen. Lägg i de väl avrunna oliverna och häll alltsammans över köttbitarna.
  2. Servera med ris eller pressad potatis, grillade tomater, någon kokt grönsak t ex haricots verts.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.