Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Shortcakebars med marshmallows

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Som riktiga godisbitar är dessa ljuvliga bars dekorerade med marshmallows.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda ihop mjöl, kakao, smör och socker tills det är grynigt. Blanda i äggulorna och vaniljsockret. Låt degen vila i en plastpåse i kylen 1 timme.
  3. Kavla ut degen på en mjölat bakbord ca 1½ cm tjock. Lägg över degen i en aluminiumform ca 23x32 cm. Kavla så att degen täcker hela formen. Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter. Ta ut och låt svalna.
  4. Vispa alla ingredienser till smörkrämen tills den blir luftig. Bred Försiktigt krämen över kakan. Ställ in i kylen ca 15 minuter.
  5. Smält chokladen över vattenbad eller försiktigt i mikron. Hacka marshmallows.
  6. Glasera kakan med chokladen och strö över marshmallows. Skär upp i bitar med vass varm kniv precis innan chokladen stelnat helt. Skölj kniven under varmt vatten och torka av den, så går det lättare att skära.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.