Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Shrikand

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En dessert från Sri Lanka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Använd tjock matlagningsgrädde eller låt mild naturell yoghurt rinna av i kaffefilter ca 1½ timme. Stött kardemumman ganska grovt i mortel.
  2. Blanda yoghurt och florsocker, nästan all kardemumma och det mesta av mandeln.
  3. Fördela gärna krämen på indiskt vis i 6-8 små glas. Strö över lite mandel och kardemumma.
  4. Servera desserten kylskåpskall,då är den som bäst.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.