Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sigtuna banana cocholaté (cupcakes)

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God blandning av choklad och banan som smälter i munnen. Ett måste för cupcakes älskare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader. Blanda ihop mjöl, socker bakpulver, bikarbonat, salt och vaniljsocker.
  2. Ta en ny skål. Vispa ihop ägg, smält smör och mjölk. Häll försiktigt i den andra blandningen. Mosa 2½ bananer och häll i. Ta en sked och klick ner bladningen i formarna, till ¾. Grädda i ca 20 min. Stick ner en provsticka. Om provstickan är torr är den klar. Låt svalna.
  3. Blanda så länge frostingen.
  4. Blanda philadelphiaosten med resten av bananerna. Tillsätt kanelen och ¾ smält choklad. Hacka resten grovt och häll i. Klicka på försiktigt på de kalla muffisarna med en sked. Ha på valfri dekoration. Nu har du gjort dina egna Sigtuna banana cocholaté.
  5. Klara att äta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.