Min mormors inlagda sill, (utan ättika), lagen kokas istället på färskpressad citron och socker, fräsch och supergod sill!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Äntligen hittade jag receptet! Så glad att jag kan bjuda på den godaste inlagda sill jag någonsin ätit. Tack så mycket för att du delade med dej :-) /Ewa
Hmmm! Detta verkar spännande! Min man ska ha SOS till sin herrmiddag och detta verkar vara jättespännande! En liten fråga... Inläggningssill jmf med 5-min. sill vad är skillnaden?
Detta var en mycket god sill men jag använde egenhändigt insaltad sill som urvattnades
Detta var en mycket god sill, jag gör den även till midsommar
Klart den bästa sillen man kan äta :)
Grymt god sill !