Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spicken sill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ett jättegott och gamalt sätt att äta salt sill på.

Ingredienser

Instruktioner

Filéa sillen och skär i bitar, koka äggen, koka potatisen och låt en tetra med grädde ligga på potatislocket så det blir ljummet. Sedan bara att njuta det låter inte så märkvärdigt men slår det mesta i sillväg tycker jag.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 8 maj 2010

    Hej och tack för ett gott recept den gillade jag en solklar 5 från mej mvh monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.