Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hönsgryta med ris och curry

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Denna rätt älskar mina barn. Jag gör alltid dubbel mängd går att frysa in. Det går lika bra med kyckling

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg i hönsen i en stor gryta. Fyll med vatten så det täker. Lägg i kryddor och lök och låt det koka i minst två timmar eller tills det lossnar från benet. När den har kokat färdigt så ta upp och lägg hönsen i en form och låt kallna tills ni kan rensa av köttet.när det är färdigt så sillar ni av spadet och gör till en sås. Servera med ris och mycket curry ska det vara på om mam tycker om det
  2. Såsen: Allt sky 4-6 hönsbuljong Häll i mjölk tills den blir vit Gör redning till den konsictens ni vill ha på såsen till en sås Smaka av

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.