Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leilas citronsill i burk

(1 kommentar)  
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En sill som blev populär redan första gången och som nu är ett måste på julbordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt sillen rinna av och skär i bitar.
  2. Riv skalet av hela citronen och pressa saften ur halva.
  3. Blanda samtliga ingredienser till en sås. Blanda sillen med såsen och lägg den i en burk. Låt gärna stå ett dygn innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ejk81 29 december 2010

    Denna sill blev mycket uppskattad på årets julbord! Mycket "fräsch" sill som jag tror passar ännu bättre till midsommar ihop med en Hallands fläder.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.