Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokt sill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lika gott året om

Ingredienser

Instruktioner

Skölj sillen väl. Salta lätt på köttsidan, lägg på en dillkvist. Rulla ihop sillen och lägg den tätt i en kastrull. Koka ihop lagen och slå den heta lagen över sillen. Lägg på lock och låt sillen sakta koka i 6-8 minuter. Låt sillen stå cirka en halv timme innan servering. Servera med kokt potatis, gräddfil, grovt bröd eller knäckebröd. Rårivna morötter är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.