Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sill Brazil

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Gjorde denna sill till 2011 års julbord, det blev en hit i vår släkt, som gillar starka kryddor. Gjorde den på förmiddagen på julafton, den blev perfekt!!

Ingredienser

Instruktioner

Häll av sillen och spara spadet. Skär limen i grova bitar. Dela, kärna ur och skär chilin i strimlor. Lägg lime, chili, socker, rosépeppar och ev sprit i en mortel. Stöt ihop allt lite försiktigt. Blanda sillen med det mortlade i en burk. Häll på ca 1 dl av sillspadet (för 6 port). Skär salladslöken i strimlor. Toppa sillen med salladslöken. Ställ i kylen. Sillen smakar bäst om den äts inom några timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.