Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna gör du på ett litet kick och gott blir det också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º och smöra en ugnsfast form.
  2. Skiva potatisen och lägg den i botten på formen. Skär sillen i fina bitar och lägg ovanpå potatisen.
  3. Skiva purjon tunt och stek den mjuk. Lägg den sen, tillsammans med de skivade äggen över sillen. Vispa ihop grädde och tomatpuré och slå blandningen i formen.
  4. Strö över riven ost och gratinera den 10-15 minuter eller tills den har fått en fin ljusbrun färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bappi 27 april 2016

    Vilka härliga smakbrytningar! Höftade bara i vispgrädden men ändå så blev det för rinnigt. Kanske jag skulle ha vispat så att grädden tjocknade lite? Full pott med poäng för detta ska göras igen och igen. /kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.