Denna goda sillabakelse kan också göras som en liten smörgåstårta. Dubbla receptet och sätt ihop brödskivorna i stället, 4 skivor per ”våning”.
Instruktioner
- Tärna potatisarna i ½ cm stora kuber.
- Skär matjessillfiléerna i små tärningar.
- Riv osten, skala och tärna äpplena, och finhacka rödlök och gräslök.
- Blanda alltsammans med Kesella, pepparrot och socker till en röra. Smaka av med salt och peppar.
- Varva brödskivorna med fyllning i tre lager och bred fyllning på toppen.
- Dela bakelserna i rektanglar och garnera med ett par bitar matjessill och gräslök.
- Denna goda sillabakelse kan också göras som en liten smörgåstårta. Dubbla receptet och sätt ihop brödskivorna i stället, 4 skivor per ”våning”.
Publicerat den
14 september 2010
Kommentarer
Skriv kommentar
Äntligen en maträtt utan denna eviga creme fraiche.
Hej du! Tack för det underbara receptet! Mvh Linda.