Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festligt sillfat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Mycket gott och dekorativt sillfat som passar både till midsommar och påsk. En fröjd för både öga och gom!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sillen skärs i bitar och läggs på serveringsfat. Den gula löken hackas och strös på sillen. Skiva äggen och lägg på.
  2. Vispa grädden och blanda med majonnäsen. Smeta ut blandningen över äggen.
  3. Garnera sedan om vartannat med hackade rödbetor och purjolök.
  4. Serveras med kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Dittedullet 12 april 2009

    Har ändrat stavning och måttet på majonnäsen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.