Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Supergod till påsk, midsommar och julbuffén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda och rör i hop. Ät och njut!! Görs med fördel dagen innan den skall ätas. Förvara i kylskåp.
  2. Är god att äta tillsammans med exempelvis kavring.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Heisjo 23 mars 2008

    Jättegod och uppskattad förrätt! Serverade den på kavring med skivat ägg i botten! Själv äter jag inte sill, så min röra var den samma utan sill och det var mycket gott!

  • Chyvero 4 april 2010

    Mycket god, kommer att göras ofta hos oss.Toppengod på knäckebröd oxå.

  • Gurkis 25 december 2010

    Undrar om det är ok att lägga röran på brödet på dagen och servera på kvällen? Eller blöter fyllningen upp kavringen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.