Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sillsallad på knäckebröd

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Sillsalladen görs med fördel dagen innan så att smakerna sätter sig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda gräddfil, majonnäs och kaviar i en bunke. Finhacka rödlök, purjo och dill och blanda ner det. Skär sillfiléerna i små bitar och potatisen i tärningar och blanda ner i salladen.
  2. Skeda upp röran på knäckebröd strax före servering och garnera med sallad, rödlök och gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.