Fick denna tårta på min systers bröllop
den håller 4-5 dagar i kylen.
Instruktioner
- Koka alla ägg,kyl ner dom och skala dom. Grovhacka äggen, hacka rödlöken, gräslöken och sillen.
- Lägg det i en bunke. Vispa creme fraichen hård. Blanda alltihop till en röra
Tillsätt vinäger, senap och peppar efter smak.
- Smöra brödet. Lägg på fyllningen på två lav. Lägg även fyllning på översta brödet så garneringen fastnar bättre.
- Garnering:
9 grovhackade ägg, 3 hackade rödlökar, 3 knippen gräslök och en halv burk ansjovis.
Lägg på de hackade äggen först. Täck hela tårtan. Strö rödlöken över hela tårtan och hackade äggen och sedan lägg på delade ansjovisar över tårtan i en sol. Skiva cocktailtomater och lägg på.
- Receptet är till tre tårtor så ska du göra en ,dela allt på tre.
Publicerat den
13 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
super god ändrade helt uppfattnig om sillatårta efter jag ätit denna det är helt klart en 10 poängare
Min gubbe gillar den skarpt. Betyget är från honom.
ja, visst är den god. Men hur många tårtor är detta receptet till, eller är det ägnat till buffe?
Ursäkta syrran missade att det stog tre tårtor.
Oj, det här receptet var svårt att förstå. Varför räknas alla ingredienser först upp under "ingredienser" och sen samma sak under "fyllning"? Jag hängde inte med där alls... :(
Jag gjorde denna till midsommarbordet, men tog rallarbröd istället för hönökakor. Det blev väldigt uppskattat! :) Så du fick en 5:a av mig rockagill! :) Tack för ett underbart recept! :)