Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Simmande Jakob - fisk istället för kyckling!

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Älskar du flygande Jakob men vill variera dig? Då är det här receptet något för dig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Lägg fisken i en ugnsform och krydda med salt.
  3. Vispa grädden lätt fluffig och vänd ner vitlök och chilisås. Täck fisken med gräddblandningen och gratinera fisken mitt i ugnen ca 20 min.
  4. Toppa gratängen med jordnötter. Servera med ris och kokt broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.