Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En riktig klassiker.

Ingredienser

Instruktioner

#Skala och skiva potatisen i 2-3 mm skivor. Varva potatis, lök och kött med potatis underst och överst. Salta och peppra över varje köttlager. Häll över vätskan och salta sen lite extra på översta lagret potatis. # Kan tillagas i stekgryta ovanpå spisen (ca 1 timme), i ugn 200 grader (ca 1,5 timme) eller i lergryta enligt anvisning för denna. Själv tycker jag lergrytemetoden blir bäst!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.