Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sjötunga Walewska, hummer och schweizerost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En underbar fiskrätt och inte svår att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela varje fiskfilé i 2 så det blir 8 fiskbitar. Hacka löken och stek i smör. Tillsätt vinet, grädden, hummerspadet och osten och låt puttra ihop.
  2. Tillsätt fiskfileérna ihoprullade med hummerköttet och osten, i spadet och låt sjuda en stund tills fisken är klar. Strö tryffeln över vid serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • walterego 10 januari 2011

    En underbart god rätt! Uppskattad av alla! Lätt att laga, proffsig att bjuda på. Den blir bara godare ju fler gånger man lagar den! Tack för ett utomordentligt gott recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.