Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skärgårdssill på julbordet

(1 kommentar)  
Skriv ut

Till julen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och dra skinnet av strömmingen. Blanda vatten, ättika, salt och socker. Rör tills salt och socker löst sig. Låt strömmingen ligga i lagen i minst 6 timmar.
  2. Blanda alla ingredienser till såsen och smaka av med lite salt. Låt strömmingen rinna av väl och vänd ner den i såsen. Garnera gärna med rom och ägghalvor vid servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Loranga1 23 juni 2010

    sill

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.