- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En klassisk förrätt som fått många efterföljare.
Instruktioner
- Börja med majonnäsen. Blanda äggula, senap, vinäger och salt i en matberedare eller skål.
- Häll oljan försiktigt i en smal stråle medan maskinen är igång. Eller vispa kraftigt ner oljan i skålen, helst med elvisp. Ställ den kallt.
- Skala räkorna. Hacka dem grovt.
- Blanda räkor och dill samt tillsätt 1 dl av majonnäsen. Smaka av med vitpeppar och citronsaft.
- Ta ut 4 rundlar ur brödskivorna med mått eller ett glas.
- Stek rödrundlarna frasiga i matfett
- Lägg brödrundlarna på assietter. Fördela med en löjromsklick och en dillvippa.
- Servera genast.
Publicerat den
26 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar