Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God samtidigt ej så fet väl värd att prova.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225gr Grovhacka räkorna dela laxfilén i 4 bitar Gör ett djupt ner mot skinnet på varje filé ( ej igenom) Blanda ihop fyllningen och fördela den i varje skåra Lägg fisken i en smord form Baka 8-10 min Blanda ihop ingredienserna till dillskyn i en kastrull och låt den koka upp, smaka av med några droppar citronsaft Servera med färsk potatis och en god sallad.

Kommentarer (2)

  • Monika46 8 november 2008

    Jättegott! 5 poäng / Kommer jag att göra fler gånger... Kram Monika46

  • flabban 11 november 2008

    Jättegott. Använde grädde istället för creme fraiche. Jag antar att du har glömt saltet i receptet, eftersom fisk behöver ganska mycket för att smaka något. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.