Vispa ut mjölet i mjölken i en kastrull. Tillsätt grädde, hummerfond, tomatpuré, pressad vitlök, citron, svartpeppar och kajennpeppar. Låt såsen koka 3-5 minuter.
Blanda ner räkor och dill och låt det bli varmt. Obs! Såsen får inte koka, för då blir räkorna sega. Smaka av med salt och peppar.
Så gott är detta!! La till stekt röd lök och stekta champinjoner.
grashoppan7521 juli 2013
Har lagat detta recept ett par gånger, lika gott varje gång. Har haft svamp och lök med, men inte dill och hummerfond. Snabbt och enkelt! Tack för tipset!
Så gott är detta!! La till stekt röd lök och stekta champinjoner.
Har lagat detta recept ett par gånger, lika gott varje gång. Har haft svamp och lök med, men inte dill och hummerfond. Snabbt och enkelt! Tack för tipset!