Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skagenpasta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

gottigottigt!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna.
  2. Vispa ut mjölet i mjölken i en kastrull. Tillsätt grädde, hummerfond, tomatpuré, pressad vitlök, citron, svartpeppar och kajennpeppar. Låt såsen koka 3-5 minuter.
  3. Blanda ner räkor och dill och låt det bli varmt. Obs! Såsen får inte koka, för då blir räkorna sega. Smaka av med salt och peppar.
  4. Blanda såsen med pasta.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • eva_jonte 7 maj 2010

    Så gott är detta!! La till stekt röd lök och stekta champinjoner.

  • grashoppan75 21 juli 2013

    Har lagat detta recept ett par gånger, lika gott varje gång. Har haft svamp och lök med, men inte dill och hummerfond. Snabbt och enkelt! Tack för tipset!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.