Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskhandlarsonens överbakade laxfile

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ett gott recept! jag tycker det blir för mycket med citronaiolin så vi bortsåg från den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela laxen i 4 bitar. Placera dem på ett ugnsfast fat. Salta lätt. Rör ihop riven ost och alla övriga ingredienser till överbakningen.
  2. Bre på fyllningen på laxfilerna och baka på 200 grader i ugn tills laxen har fått 55 grader i innertemperatur.
  3. Rör under tiden ihop citronaiolins ingredienser. Pressa vitlöken. Smaka av med salt och peppar.
  4. Koka sparrisen lätt enligt anvisningar på paketet, ta upp ur vattnet. Linda två st baconskivor runt två st sparrisar. Stek i stekpannan.
  5. Servera med dillkokt färskpotatis

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ReplayDiva 28 september 2011

    Gjorde den överbakade laxen, men hoppade över aiolin och la till lite extra röra och räkor i formen och serverade med pressad potatis.. Supergott!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.