- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Ett gott recept! jag tycker det blir för mycket med citronaiolin så vi bortsåg från den.
Instruktioner
- Dela laxen i 4 bitar. Placera dem på ett ugnsfast fat.
Salta lätt. Rör ihop riven ost och alla övriga ingredienser till överbakningen.
- Bre på fyllningen på laxfilerna och baka på 200 grader i ugn tills laxen har fått 55 grader i innertemperatur.
- Rör under tiden ihop citronaiolins ingredienser. Pressa vitlöken. Smaka av med salt och peppar.
- Koka sparrisen lätt enligt anvisningar på paketet, ta upp ur vattnet. Linda två st baconskivor runt två st sparrisar. Stek i stekpannan.
- Servera med dillkokt färskpotatis
Publicerat den
13 september 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gjorde den överbakade laxen, men hoppade över aiolin och la till lite extra röra och räkor i formen och serverade med pressad potatis.. Supergott!!!