Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemmagjord skagenröra på rostat bröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna gjorde jag som förrätt på nyår. Om man inte vill ha så mycket som på bilden så räcker det med ett bröd per person. Vi fick en hel del över.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka äggen och grovhacka räkorna, spara några räkor till garnering.
  2. Blada ihop alla ingredienser utom stenbitsromen, smaka av med cayennepeppar och tabasco. Vänd försiktigt ner romen så att kornen inte går sönder.
  3. Rosta bröd, använd pepparkaksform så att du får en fin smörgås utan kanter, lägg ett salladsblad på varje brödbit, lägg på skagenröran och till sist garnera med dill, stenbitsrom och några räkor samt paprika.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bumbis 5 februari 2012

    Jättegod. Gjorde som det stod men hade även i en tsk tomatpuré för färgen och smakens skull.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.