Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkrullar

 
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Tunnbrödrullar som fylls med en smakrik variant av skagenröra. Väldigt goda!

Ingredienser

Instruktioner

1. Skala och hacka räkorna. 2. Blanda räkor, färskost, majonnäs, citronskal, rödlök, pepparrot och dill. Smaka av med salt och peppar. 3. Fördela räkröran på bröden. Rulla ihop från långsidan till rullar. Vira först in rullarna i plastfolie och därefter i aluminiumfolie för stadgans skull. 4. Förvara rullarna i kylen och skär upp varje rulle i sex lika långa bitar. 5. Kantskär också varje rulle så att det blir en fin snittyta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.