Skagenröra på mitt sätt

Som drinktilltugg, förrätt, i en bakpotatis eller baguette - det är inte mycket som slår en god skagenröra. Så här vill jag ha den!

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: skagenröra
Betyg (9 röster)
Antal personer
4 st
Skagenröra på mitt sätt

Ingredienser

500-600 g räkor
3 hårdkokta ägg
50 g röd stenbitsrom
1 dl hackad dill
1 dl majonnäs
½ dl crème fraiche
1 ½ tsk pressad citron
Kajennpeppar efter smak

Garnering:
50 g röd stenbitsrom
Dillvippor
Ev några räkor

Gör så här

Skala räkorna och äggen. Finhacka äggen och grovhacka räkorna. Spara ev några räkor till garnering.
Blanda ihop alla ingredienser utom stenbitsromen.
Vänd ner romen försiktigt så att inte kornen går sönder.
Smaka av med kajennpeppar.
Lägg upp skagenröran som du vill ha den och garnera med dill, stenbitsrom och ev räkor.
Visningar:
44605
Sparat:
1636

LIKNANDE RECEPT

Skagenkorg
av popik
över 2 månader
Skagentårta
av Amika
över 2 månader
Fasters suverän
över 2 månader
Lätt skagenröra
av MrsC
över 2 månader
Skagentårta med
av ros
över 2 månader
Ostbågstorn til..
av Mistys
över 2 månader