Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skagenrisoni med räkor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Risoni är pasta som ser ut som stora riskorn. Här blandar vi ner det i en Skagenpannan med räkor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen. Strimla salladslöken och dela sugarsnaps i bitar. Koka upp grädde och smakpasta i en panna, låt koka ca 2 min. Rör ner den varma risonin tillsammans med salladslök och sugarsnaps. Vänd ner räkorna.
  2. Servera med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jessica001 28 december 2011

    http://www.matklubben.se/recept/skagenrisoni_med_raekor_52420.html

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.