Skagenröra på mitt sätt

Som drinktilltugg, förrätt, i en bakpotatis eller baguette - det är inte mycket som slår en god skagenröra. Så här vill jag ha den!

Skagenröra på mitt sätt
Källa: egen bild
Uppladdad av: Annafbg
Skrivet: för över 2 månader sedan

Ingredienser

500-600 g räkor
3 hårdkokta ägg
50 g röd stenbitsrom
1 dl hackad dill
1 dl majonnäs
½ dl crème fraiche
1 ½ tsk pressad citron
Kajennpeppar efter smak

Garnering:
50 g röd stenbitsrom
Dillvippor
Ev några räkor

Betyg (9 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
42650
Sparat:
1603

Gör så här

Skala räkorna och äggen. Finhacka äggen och grovhacka räkorna. Spara ev några räkor till garnering.
Blanda ihop alla ingredienser utom stenbitsromen.
Vänd ner romen försiktigt så att inte kornen går sönder.
Smaka av med kajennpeppar.
Lägg upp skagenröran som du vill ha den och garnera med dill, stenbitsrom och ev räkor.

LIKNANDE RECEPT

av popik
över 2 månader
av Amika
över 2 månader
över 2 månader
av MrsC
över 2 månader
av ros
över 2 månader
av Mistys
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

över 2 månader