Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skagenröra på mitt sätt

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Som drinktilltugg, förrätt, i en bakpotatis eller baguette - det är inte mycket som slår en god skagenröra. Så här vill jag ha den!

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna och äggen. Finhacka äggen och grovhacka räkorna. Spara ev några räkor till garnering. Blanda ihop alla ingredienser utom stenbitsromen. Vänd ner romen försiktigt så att inte kornen går sönder. Smaka av med kajennpeppar. Lägg upp skagenröran som du vill ha den och garnera med dill, stenbitsrom och ev räkor.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Ullas 22 december 2009

    mmm låter jättegott - måste prova

  • ------Malin 12 februari 2010

    Denna skagenröra passar mig perfekt utan lök ,ska göra den till alla hjärtans dag som fyllning i smörgåstårta

  • Vivecal 22 mars 2010

    Ska testa detta. Verkar gott och enkelt.

  • mirjam0288 12 februari 2011

    Detta recept ar perfekt. Precis som en smarrig skagen skall smaka!

  • MissOphra 27 december 2012

    Ser riktigt smarrigt ut. Men vad är det för "korg" du lagt röran i?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.