Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skagenrulle med löjrom

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smakfull förrätt garnerad med sallad och dillkvist.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Grädda en tunn platta av petit-chouxmixen: Följ anvisningarna på förpackningen. Bred ut mixen tunt på en plåt med bakplåtspapper, cirka 30x50 centimeter, och grädda i varm ugn tills plattan fått vacker färg. Låt svalna och ta bort bakplåtspappret.
  2. Grovhacka räkorna till skagenröran, lägg i en skål och blanda med majonnäsen och lite citronpeppar. Bred ut massan på petit-chouxbottnen och rulla ihop den som en rulltårta. Slå in rullen i plastfilm och förvara den i kylen tills den ska användas.
  3. Skär upp rullen i cirka 4 centimeter stora bitar och placera dem på ett fat med en bädd av strimlad sallad. Lägg en sked löjrom på toppen av varje rulle och garnera med dillkvistar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.