Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skagentoast

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Vår absoluta favorit när det kommer till förrätter, en rostad macka med Skagenröra. Vinter som sommar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala alla räkor och hacka dillen. Stek brödskivorna på en medelhög värme tills de blir gyllenbruna. Låt dem svalna på tallrikarna. (Går även bra att rosta dem i en brödrost.)
  2. Blanda ihop majonnäsen och crème fraichen i en skål. Häll i räkorna och den hackade dillen och pressa över lite citronsaft efter smak.
  3. Skeda upp skagenröran på franskorna, dekorera sedan med en citronskiva och en dillkvist

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • litemersmak 21 oktober 2011

    tagit bort länk till blogg, skrivit måtten först i ingredienserna, tagit bort numrering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.