Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjursfond

 
Skriv ut

detta är en grund till såser,mm

Ingredienser

Instruktioner

1.Skalen torkas i ugn före användandet 2. Rot grönsakerna, skalas, skäres i mindre fyrkanter. ( Mire poix ) 3.Rosta skalen i en dubbelbottnad kastrull, skal bryns med smör. 4.Rot grönsakerna brynes med skalen 5.Tomatpastan brynes med grönsaker och skal. Kryddor, örter. 6. När rostnings effekten syns i botten på kastrullen, flambera med konjak 7. Tillsätt vatten så skalen täcks, låt sjuda, sila 8. Uppkok, avsvalning, ställs i kyl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.