Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjursgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel skaldjursgryta med smak av curry, som fungerar till både ris, pasta, bulgur och couscous.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att skala räkorna. Hacka paprika, purjolök och champinjoner och fräs dem i lite olja. Blanda i tomatpuré, salt och curry och låt fräsa med i någon minut. Häll i vinet. Häll på grädde och creme fraiche och koka upp. Smaka av med lite hummerfond. Skär crabfishen i mindre bitar och lägg i dem och räkorna i grytan. Låt skaldjuren bli varma och servera sedan grytan till valfritt tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.