Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurslasagne

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En fyllig lasagne som smakar gott med ett glas svalt vitt vin. Man vill bara ha mera...

Ingredienser

Instruktioner

1. Smält smör och blanda i vetemjöl. Lägg till mjölk lite i taget under omrörning. Tillsätt salt och citronpeppar. Blanda ner den rivna osten och rör om tills såsen är slät. Tillsätt slutligen dillen. 2. Placera lasagneplattor på botten av en smord ugsnform. Täck plattorna med havsläckerheterna och ringla ostsås över. Fyll 2 - 3 varv likadant, överst ostsås. (Går lika bra att göra ett varv enbart med lax, ett med musslor och ett med räkor.) 3. Strö riven ost överst och grädda lasagnen 35 - 40 minuter i 200 graders ugn. 4. Låt lasagnen stå och dra ca 10 minuter innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.