Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink- och broccolipaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Jättegod till vardags blir mycket över kvar till matlåda Jag är ingen favorit av pajdeg men jag brukar fuska och använda mig av maizena pajdeg som man endast blandar med vatten och den är verkligen super god så rekommenderas starkt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda pajdegspulvret med ljummet vatten och kavla ut degen, går lika bra att trycka ut degen med fingrarna direkt i pajformen.
  2. Förgrädda pajskalet i 5 min på 200 grader.
  3. Koka broccolin i ca 3 min
  4. Blanda ihop äggstanningen med alla övriga ingredienser och vispa ihop allt med elvisp. Lägg sedan ut skinkan och broccolin på det förgräddade pajskalet och häll över äggstanningen.
  5. Strö över minst 3 dl riven ost. Låt stå i ugnen ca 40-45 minuter på 200 grader.
  6. Gör sallad som kan njutas till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.