Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink och gräslökspaj

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En krämig paj med skinka, gräslök, västerbottenost En lite "grövre" pajdeg. Pajrecept kan man aldrig få för många av Västerbottenost är väldigt gott i paj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225° Kör degen i matberedaren. Klä en pajform med degen. Ställ in i kylskåpet under tiden fyllningen förbereds.
  2. Förgrädda pajen ca 10 minuter.
  3. Lägg skinka, tomatskivor, gräslök i pajformen. Strö över den rivna osten. Blanda samman ägg, philadelphiaost, grädde, mjölk och kryddor. Häll det över pajen. Grädda i ca 30 minuter.
  4. Lycka till! Smaklig måltid

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • jonko 17 maj 2009

    Jag bjöd bland annat på denna pajen i helgen och den var verkligen omtyckt. Den tog slut först av alla! Väldigt lättlagad!

  • ros 17 maj 2009

    Min Skink och gräslökspaj är verkligen krämig och god

  • pelinax 24 maj 2009

    Denna bjöd jag grannarna på tillsammans med kräftor. Hade hoppats att det skulle bli över till oss dan efter. Men den gick åt i ett huj. Jättegod. Så lätt att göra också. Denna kommer vi verkligen äta fleer gånger. Värd att rekommendera.

  • SuHo 5 juni 2009

    Hej Ros! Hela familjen tyckte jättemycket om din paj. Vi hade dock en annan pajdeg i frysen som vi använde oss av - annars inga förändringar... Kommer absolut att göra den igen!

  • yatzy999 11 augusti 2009

    den ska jag testa idag tack

  • lenasvensson 15 oktober 2011

    Verkligen jättegod! Men använde vanlig ost och körsbärstomater, blev riktigt bra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.