Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink och purjolökslåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Superenkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 250 grader. Strimla purjolöken och koka den cirka 5 minuter i lättsaltat vatten. Skiva potatisen och skär skinkan i tärningar. Smörj en ugnssäker form och varva potatis, skinka och purjolök i den. Blanda crème fraiche och senap och häll över fyllningen. Strö över den rivna osten. Gratinera i ugn cirka 15 minuter eller tills gratängen fått färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.