Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostade tunnbrödssnittar med parmesan och rökt skinka

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Lagom snittar, goda som förrätt eller på ditt buffébord.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Blanda alla ingredienser förutom tunnbrödet.
  3. Bred massan jämn över tunnbrödet. Rulla tunnbrödet med fyllningen inåt till fina rullar.
  4. Linda rullorna i plastfolie och ställ kallt i två timmar. Skär rullorna i 2 cmtjocka skivor.
  5. Lägg dem på bakplåtspapper och grädda i 10 minuter vid 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • tinar 10 december 2011

    Hur många blir det ungefär?

  • Tacomamman 16 november 2012

    Perfekt till drinken, ganska så starka i smaken. Receptet blev ett fat, ca 20st men alla gick åt på fyra vuxna.

  • dirtygnagare 12 november 2014

    Parmesan 200 st? gram va :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.