En saftig paj med fetaost, lök och skinka. Paj är en av mina favoriträtter. Det går att variera efter tycke och smak. Det är bara fantasin som tryter ibland för mig.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jag tog ett paket bacon istället för skinka, men va gott de va! en klar femma!
Glömde säga att gästerna älskade den:)
Jag använde också bacon i stället för skinka (hittar inte god rökt skinka som jag vill ha här i Norge...), och jag tyckte det var ett bra recept. God fyllning.:-)
Super Gott.... jag använde oxå bacon. Pajdegen var kanon ,den kommer jag alltid att använda när jag ska göra paj .Tusen Tack för ett kanon recept.
Vilken storlek på fetaost-burken ska det vara?
Jättegott i gott .Bytte ut till bacon.Fanns inget annat i frysen på denna ö. Åsundaön.! Bytte även ut 1/2 dl mjöl tog vetekli istället. Rapsolja till att smörja formen.Förgräddade kort stund.
Synd vi inte bjöd Siri o Lennart så de fått smaka. MoU
Tack för ett jättegott pajrecept. Degen var helt suverän. Klar 5:a
Det var en mkt. god paj, alla gillade den. Jag tog dubbelt så mkt. skinka och la i. den blev mer mättande. Serverade till pain riche och en god sallad + gott vin och öl. Mvh. Else
Tack för ett bra recept!! Enkelt och gott. Smidig och bra pajdeg. Tack Mvh Jocke
Gör nu din paj för 7011:e gången den är sååååå gooood.
Gjorde med bacon jättegott!