Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Franska ägg med skinka, senap och grädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Är spännande och god som pryder sin plats på bordet.

Ingredienser

Instruktioner

Skär skinkan i strimlor och lägg dem i en smord ugnssäker form. Skär osten i skivor och lägg den på skinkan. Knäck äggen och lägg dem ovanpå osten. Sätt in formen i 225 C i nedre delen av ugnen och låt äggen stelna något ca 5 minuter. Rör samman grädde och senap och häll blandningen på och mellan äggen. Låt formen stå ca 5 minuter till. Strö persilja över. Serveras med bröd, t ex sprödvärmd baguette och smör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.