Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oxrullader med kantarellsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ljuvligt goda rullader och jag rekommenderar varmt att använda kantareller till såsen - även om champinjoner också funkar. Smakar svenskt, höstigt - en perfekt söndagsmiddag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till fyllningen.
  2. Lägg köttskivorna på en skärbräda. Salta och peppra - fördela sen fyllningen över skivorna. Rula ihop till rullader och färst med tandpetare.
  3. Bryn rulladerna i smöret, ta sen upp dem och lägg åt sidan. Bryn därefter svampen och löken.
  4. Lägg tillbaka rulladerna i pannan och slå på grädde och buljong. Låt småkoka 10-15 min. Smaka av såsen med salt och peppar.
  5. Servera med kokt potatis, saltgurka och för den som vill, rårörda lingon.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kattis63 28 augusti 2009

    Tack för detta goda recept! Har lagat det i kväll till middag och det var hur gott som helst. En klar favorit/ Katarina

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.